Felhívás!

Sok ezer lóerő Baróton

Sok ezer lóerő Baróton Kovászna megye

Szombaton immár XI. alkalommal szervezték meg Baróton az egyedinek minősíthető erdővidéki kamionosok találkozóját. Papuc Attila szervező kamionos szerint idén 125 kamion érkezett a találkozóra és vonult fel a város utcáin, nagy érdeklődés közepette.

Az amúgy is tetszetős autómonstrumokat székely, magyar és román zászlók díszítették, s rajtuk ott díszelgett a sofőr neve vagy beceneve is, mint „Vándorszékely, Bujdosó székely, Cserebogár, Néma, Kicsi néma vagy Dinnye Papa.” A felvonulás utáni találkozóra ezúttal is a felsőrákosi Zarándok út mellett került sor, ahova rengeteg kisautó is követte a kamionokat. A résztvevőket Papuc Attila köszöntötte, mondván, hogy „jó látni ismét együtt a sok régi és új arcot”, majd megemlékezett azokról a kamionosokról is, akik már nem lehetnek velük. Elmondta, hogy az elmúlt egy évben nem vesztettek el egyetlen kamionost sem, az azelőtti években viszont három társuk is távozott körükből. Az ő sírjaikra virágkoszorúkat helyeztek el a találkozó előtt.

Jó hangulatban, igazi ünnepként folytatódott az együttlétük, melyen megszervezték a hagyományos kamionos ügyességi versenyt, a napot pedig koncerttel zárták, az Insect együttes zenélt. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások