Hirdetés
Hirdetés

Sok a terv Kézdiszentléleken

Sok a terv Kézdiszentléleken Kovászna megye

Tisztújító ülést tartott szerda délután az RMDSZ Kézdiszentléleki Községi Szervezete. Az eseményen jelen levő 96 küldött újra Balogh Tibor polgármestert bízta meg a szervezet vezetésével. Az elöljáró munkáját a következő négy évben az újonnan megszavazott választmány segíti. 

 Kézdiszentlélek megyénk egyik nagy és kiválóan fejlődő községe, ahol az elmúlt időszakban Balogh Tibor polgármester és csapata komoly fejlesztéseket valósított meg. Egy jó polgármester egyensúlyban tartja a fizikai építkezést és a közösségépítést. Ez itt, Kézdiszentléleken szépen látszik, úgyhogy csak gratulálni tudunk ehhez a munkához. Jó szívvel állunk azok mellé, akiknek van elképzelésük, akiknek van erejük és kitartásuk megvalósítani a jó ötleteket, és akik rendelkeznek saját erőforrással is. Így alakul ki a jó csapatmunka, amely jellemző Kézdiszentlélek és a megye kapcsolatára” – hangsúlyozta Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet elnöke. 

Fotók: Török Etele

Balogh Tibor, az RMDSZ Kézdiszentléleki Községi Szervezet elnöke, megköszönve a bizalmat, hangsúlyozta, hogy továbbra is lendülettel fogja végezni munkáját: „Sok tervünk van: a Tarnóczy-vár felújítása, Perkőn egy végleges színpad építése, szennyvízcsatorna és gázvezeték kiépítése, és még sorolhatnám. Azonban nemcsak ezek fontosak a község életében, hanem a közösségépítés és az összefogás, hiszen enélkül nincs élet a faluban” – nyomatékosított az elöljáró. 

Kézdiszentléleknek kiváló polgármestere van, jó vezetője, akivel könnyű együttműködni. Mi pedig azért dolgozunk a parlamentben, hogy az ilyen összetartó közösségeket minél jobban tudjuk segíteni. Így együttes erővel tudunk tenni annak érdekében, hogy Kézdiszentlélek tovább fejlődjön” —fogalmazott a közgyűlésen részt vevő Fejér László Ödön szenátor

Bartók Enikő, az RMDSZ Kézdiszentléleki Nőszervezet elnöke, az elmúlt időszak munkájáról tartott beszámolót. Mint elmondta, a nőszervezet aktív szerepet vállal a település életében, számos kulturális eseményt és tábort szerveznek a helyi közösségért. 

Hirdetés
Hirdetés

A közgyűlésen elfogadták a helyi szervezet alapszabályzatát, valamint megválasztották az egyeztető tanács, a fegyelmi és etikai bizottság tagjait.  

 Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének Sajtóirodája

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. május 3., 14:51
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Ahogy kozelednek a valasztasok , tervek sokasaga kerul ele a fiokok aljabol es mihelyt megkaparintottuk a polgarmesteri szeket a tervek visszarepulnek a polcok aljara, ismeros dolog minden negy evben lejatszodjuk , szegyen es gyalazat , holgyeim es uraim, lassan mar nem unjak ezt a sok meset?