Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sok a szemét a Hatod-tetőn, a megyetanácselnök ideges

Sok a szemét a Hatod-tetőn, a megyetanácselnök ideges Kovászna megye

A Hatod-tetőn átvezető, felújítás alatt álló megyei út újonnan létesített vízelvezető árkai az átutazók által eldobált hulladékkal vannak tele. Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke nem hagyta szó nélkül a dolgot, közösségi oldalán intézett felhívást az átutazókhoz.

Hirdetés
Hirdetés

A 122-es jelzésű megyei út Bibarcfalva–Mikóújalu–Hatod-tető–Nagybacon–Bibarcfalva–Barót közötti 50 kilométeres szakaszának a 2014–2020-as Regionális Operatív program keretében történő felújítása az úttest újraaszfaltozása mellett korszerű vízelvezető árkok létesítését is magába foglalja. A több mint 65 millió lejt kóstáló munkálatokkal jól haladnak, a napokban a hatodi útra a kopóréteg is rákerült, ám a frissen betonozott vízelvezetők az átutazók által elhajított műanyag és fém üdítős-, illetve söröspalackokkal, dobozokkal vannak tele.

Kovászna Megye Tanácsának elnöke a cikkhez tartozó fotókkal illusztrált Facebook-felhívással fordult az átutazókhoz. „Szépen kérjük a hatodi út használóit: NE dobják el a szemetet. A Hatodban az út mellett betonozott sáncokat alakítottunk ki. Itt soha nem volt ilyen vízelvezető árok. Az a baj, hogy telik fel eldobott szeméttel” – olvasható a megyetanácselnök közösségi oldalán.

Fotó: Tamás Sándor

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. július 14., 8:09
  ÉRTÉKELÉS: 14

  Szégyen , gyalázat emberek !!!Ezt nem lelet más nációra kenni !! Pofátlan neveletlen népség !Ki kell lesni pár esete (nem lesz nehéz ) és könyörtelen példát statuálni . Én magam is lesbe fogok állni , (fotó) és feljelentem a szarháziakat !!🤷‍♀️

 • User
  Dátum: 2023. július 14., 10:55
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Intelligens ember a megyevezető! Az átutazók pont az ő Facebook-profilját fogják majd olvasni… Nem, a,, választóknak” szól az egész!

 • User
  Dátum: 2023. július 14., 10:52
  ÉRTÉKELÉS: 14

  Mi a véleménye az ideges megyetanács elnöknek a gombamód szaporodó nem európai munkaerő megyénkbe való beáramlásáról(beáramoltatásáról) ? Mert Antal Árpád nem lát ebben semmi problémát és már a gyerekeik beiskoláztatásáról beszél nyíltan!
  ,, Védjük meg a határainkat! „?!

  • User
   Dátum: 2023. július 14., 21:50
   ÉRTÉKELÉS: 14

   10;52/ 3-5 even belul a ma dolgozok nagy resze [mar aki megeri a kort]nyugdijba fog vonulni!1965-1970 es ;evjaratuak;,ha a cegek tovabb akarnak mukodni ”olcso munkaerot”fognak importalni,mert aki most is szezon munkara jar nyugatra NEM FOG itthon minimal berert robotolni.Foleg nem penz szomjas ,telhetetlen ;patronoknak;!

 • User
  Dátum: 2023. július 15., 12:42
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Ha már elég erkölcsi tanítást széthintett az elnök, akkor tanítsa meg a bükkfát is, hogy ne hallullassa el a levelét, mert 1-2 éven belül falapival telítődik a sánc, amire oly büszke. A nagydolgú megyei tanács pedig látszólag nem iparkodik, hogy azt legalább kitakarítsa.

 • User
  Dátum: 2023. július 15., 21:50
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Nem csak a szeméttel van baj,de a tavalyi holtlapí és a téli hintöanyag sincs kitakarítva a lefolyóból látszik a fényképen azis szégyen és hanagyobb eső van az úton folyik a víz !!!

 • User
  Dátum: 2023. július 18., 7:15
  ÉRTÉKELÉS: 4

  A tanács elnökur ne csak az általa épített út szakaszon nézzen körül,hanem az erdei utakat is járja be, például erdei utak mentén az ott dolgozó munkások miután ki ürítették a flakonos sört,az üres flakont szépen be dobják a patakba vagy a bokrok alá