Felhívás!

Segítenek a tehetetlen asszonyon

Segítenek a tehetetlen asszonyon Kovászna megye

A lapunkban bemutatott, 91 éves, nehézsorsú, egymagában élő, fekvőbeteg kézdivásárhelyi asszony, Tompos Margit az elmúlt időszakban segítséget kapott olvasóinktól, és néhány adakozó azon van, hogy a néni villanyszámláját is kifizessék.

Mint arról már írtunk, a mozgásképtelen néni embertelen körülmények közepette éli mindennapjait, villanyát hónapok óta levágták, mert az albérlője, akire rábízta a számlafizetést, elitta az összeget. Azonban a segítség beköszönt az ajtón, hiszen cikkünk megjelenése óta a Caritas (akiket anno kikergetett az időközben elhunyt albérlő) rendszeresen látogatja. Élelmet a Kati Konyháról rendel, azok ki is szállítják neki.

Emellett a kézdivásárhelyi Kelemen Kata, a Szeretet Iskola tanítónője a cikk olvasását követően jóindulatú emberek segítségével élelmiszert vásárolt, meglátogatta, és jelenleg adományokat gyűjt a villanyszámla kifizetésére, illetve az villany visszaköttetésére, természetesen saját zsebéből is hozzájárulva ennek költségeihez. Hosszú távon szeretné, ha valamilyen módon sikerülne kitakarítani és fertőtleníteni a néni lakását. Lapunknak elmondta: az idős hölgy legnagyobb óhaja a törődés, hogy valakit maga mellett tudjon, akivel két szót válthat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.