Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sáncban kötött ki az ittasan vezető sofőr

Sáncban kötött ki az ittasan vezető sofőr Kovászna megye

Gyorshajtókat, gyalogosokat és kerékpárosokat bírságoltak a napokban a Kovászna megyei rendőrség közlekedésrendészeti munkatársai, emellett egy ittasan balesetező sofőr ügyében is vizsgálódnak.

Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt napokban a Kovászna megyei rendőrség közlekedésrendészeti munkatársai megyeszerte ellenőrző és figyelemfelhívó akciókat szerveztek a balesetveszélyes útszakaszokon. A 11-es országút Kézdivásárhely és Lemhény, illetve a 11B országút Kézdivásárhely és Szárazpatak közötti szakaszain 67 bírságot róttak ki, összesen 27 695 lej értékben, 59-et gyorshajtásért.

Kovászna fürdővárosban gyalogosokat és kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök, összesen 41 bírságot róva ki a közlekedési szabályok be nem tartásáért, huszonkettőt biciklivel haladóknak.

Az említettek mellett ittasan balesetező sofőr is horogra akadt: a 121-es megyei úton, Zabola Kézdivásárhely felőli kijáratánál egy 53 éves férfi gépkocsijával egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett és a sáncba hajtott. A helyszíni alkoholteszt 0,94 mg/litert mutatott, a férfit kórházba kísérték vérmintára. Az ügyben ittas vezetés miatt indult eljárás.

Fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük