Felhívás!

RÖVIDEN

Elgázolták a szemetest
Kedd reggel súlyosan megsérült a köztisztasági vállalat egyik alkalmazottja a megyeszékhelyi Lázár Mihály utcában. A helyszíni szemlén kiderült, hogy a Széna utcából a Grigore Bălan felé átkanyarodó személygépkocsi beleszaladt az úttesten álló szemeteskocsiba, és megsebesítette a dolgozót. A 39 éves férfit kórházba szállították. <<

Balesetek az utakon
Kedden a Dobolló községbeli Márkoson is szólt a mentők szirénája. 16.15-kor 14 éves fiú próbált elővigyázatlanul átkelni az úton, és amikor egy jármű mögül kilépett, egy arra haladó, szabályosan közlekedő személygépkocsi elgázolta. A súlyosan sérült gyereket a brassói kórházba szállították. Szerda reggel Bodzafordulón húszéves fiatalember száguldott, megcsúszva átsodródott az ellenkező sávra, és nekiment egy szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A vétlen sofőr és a mellette ülő nő megsérült a balesetben.

Verekedés, több helyszínen
Január 18-án alaposan ellátták egy 53 éves férfi baját egy sepsiszentgyörgyi üzletben. Az összeszólalkozás után a sértett fél 15 napig orvosi kezelésre szorult. Verekedés volt Nagyborosnyón, majd január 31-én Torján is, mindkét esetben fejre irányzott ütésekkel igyekeztek leteríteni a vitatkozó feleket, a tetteseket a rendőrség keresi.

Fát is loptak
Kedden a csernátoni rendőrök foglaltak le 1,8 méternyi fát, Oltszemen pedig a fát is, meg az azt szállító járművet is elkobozták aznap.

Kovásznai Diáknapok
Február 2–4. között kerül sor a Kovásznai Diáknapokra a Kovászna Megyei Középiskolások Szövetségének szervezésében, illetve partnerségben a Háromszéki Ifjúsági Tanáccsal és a Fiatalok Kovásznáért Szervezettel. Három napon keresztül magyar középiskolások zajától zsong majd a fürdőváros, hiszen első alkalommal zajlik itt ilyen kaliberű rendezvény. Hivatalos megnyitó ma 13 órától a városi művelődési házban, az ismerkedés után csapatjátékok következnek. Szombat este gálaesemény zárja a rendezvényt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.