Felhívás!

RÖVIDEN

Halálhírből rém-sztori
Tegnap futott be szerkesztőségünkbe, de a közösségi oldalakon is terjedt a hír, miszerint szombaton egy személyt halálra vertek Sugásfürdőn. Nicoleta Marin, a megyei rendőrség szóvivője nem lepődött meg a kérdésen, más médiaorgánumok is faggatóztak az incidens felől. „Egy személy rosszul lett az utcán, az életmentők megpróbálták újraéleszteni, ám végül elhunyt. Szó sincs agresszióról, idegenkezűségről, bűntényről” – mondta.

A csirkehapci áldozata
Miközben nagy erőkkel készültünk a Vadász utcai sportcsarnokban esedékes kisállat-kiállításra, a szervező Háromszéki Fajbaromfi- és Kisállattenyésztők Egyesülete szomorú hírt közölt: az állategészségügyi és élelmiszerbiztonsági hatóság a madárinfluenza közelsége miatt betiltotta a rendezvényt.

Ittas, agresszív rabló
A Btk.-nak több paragrafusát is sikerült megszegnie egy 21 éves gidófalvi fiatalembernek hétfő hajnalban: ellopta egy sepsiszentgyörgyi taxisofőrnő két mobiltelefonját, elhajtott a taxijával, s miután egy villanyoszlopnak csapódott a járművel, elmenekült. A rendőrség megállapította, hogy a nő szabályos fuvarral szállította Gidófalvára az utasát 3 órakor, és az azt követően támadt rá, hogy megérkeztek. A tettest rövid időn belül azonosították, és kórházba szállították, hogy sérüléseit elláthassák, ugyanakkor a véralkoholszintjét is meg kellett állapítani. Az már csak hab a tortán, hogy kiderült: nincs érvényes hajtásija.

Talált fegyver
Hétfőn a nagyajtai rendőröket arról értesítették, hogy fegyver dördült el a faluban. Megállapították, a lövöldöző riasztófegyvert sütött el, amit állítólag Németországban talált egy szállóban. A nagyobb baj az, hogy illegálisan hozta be az országba.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.