Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rohamléptekben épül a Penny

Rohamléptekben épül a Penny Kovászna megye

Barót alsó végében, a kórházzal szemben új üzletet épít a Penny Market diszkontáruház-lánc, ami, a 2014 nyarán, az autóbusz-állomás mellett nyílt Profi után a második ilyen jellegű üzlet lesz az erdővidéki kisvárosban.

Hirdetés
Hirdetés

Az üzlet a helybélieket is meglepő gyors ütemben épül, s mint azt László Sándortól, Barót főépítészétől megtudtuk, nem véletlenül, hiszen december 15-ig az építkezést át kell adni, ezen a dátumon nyitna az üzlet is. Az üzlet személyzetének verbuválása viszont már régebb elkezdődött, az ajánlaton pedig kapva kaptak a helybéliek, hiszen a Pennynél, amennyiben hinni lehet a honlapjukon feltüntetetteknek, a nettó minimálbér meghaladja a 2000 lejt.

Az építkezéssel szemben, az úttal is dolgoznak: korábban arról esett szó a baróti tanácsban, hogy nem fognak itt körforgalmat kialakítani, hanem útszélesítéssel, plusz útsávok beiktatásával terelik a forgalmat az üzlet, illetve az Új utca irányába. „Így is történik” – mondta érdeklődésünkre a város főépítésze, hangoztatva, hogy mindkét irányból lehetőség lesz letérni gépjárművel az üzlet irányába, ugyanakkor, aki előre menne tovább, annak is biztosítva lesz a folyamatos haladás. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások