Felhívás!

Rendezni kell a sorokat

Rendezni kell a sorokat Kovászna megye

Nincsen jól, hogy feszültség uralkodik a Magyar Polgári Pártban (MPP) ahelyett, hogy a választások előkészítésén dolgoznának – állapította meg Kulcsár-Terza József. Az RMDSZ színekben parlamenti képviselői helyet szerzett polgári politikus maga is hozzá szeretne járulni a „helyzet normalizálásához”.

A politikus szerint a kialakult feszültségeket „mielőbb meg kell szüntetni”.

– Ez nincs jól. Rendkívül sajnálom, hogy a Magyar Polgári Pártban ilyen helyzet alakult ki. Ezt mindenképpen rendezni kell és a feszültség oldásához magam is hozzá kívánok járulni. Idő sincs sok, hisz közelednek a választások, sürgősen, néhány hét alatt cselekedni kell – szögezte le Kulcsár-Terza.

Az MPP-ben hosszú hónapok óta gyűlnek a sérelmek, szekértáborok alakultak ki. A konfliktusok abban csúcsosodtak ki, amikor a vezetőség kizárta a párt soraiból Gálfi Árpád székelyudvarhelyi polgármestert, a párt egyetlen municípiumi elöljáróját. Ezt követőn „fokozódott a helyzet”, kizárták Rákossy Botond Józsefet, a Hargita megyei szervezet elnökét is, és a leg­újabb hírek szerint Mezei János pártelnök Biró Zsolt, a párt – szintén RMDSZ színekben mandátumot szerzett – parlamenti képviselőjének tevékenységével is „nagyon elégedetlen”.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 1., 1:20
    ÉRTÉKELÉS: 3

    AZÉRT VAN FESZÜLTSÉG A PÁRTOTOKBAN,MERT AZ udemeré CSICSKÁSAI LETTETEK. AZ mpp MÁR A TAGSÁG SZÁMÁRA NEM LÉTEZIK,MAJD A VÁLASZTÁSON BIZONYSÁGOT KAPTOK ,HOGY MENNYI A TÁMOGATOTTSÁGOTOK. A birózsoltokra NINCS SZÜKSÉGE A SZÉKELY NÉPNEK. (TI LETTETEK A SZÉKELY JOBBIK)