Felhívás!

Pénz már van

Pénz már van Kovászna megye

„Sínen van” az ifjúsági park Szentgyörgyön, csak még nem látszik. A helyi tanács 300 ezer lejt különített el a munkálatok előkészítésére. Ha minden normálisan működik, még az idén nekifognak a kivitelezésnek is.

Egyelőre semmi nem látszik Sepsiszentgyörgyön, az 1918. de­cember 1. úton, az Arany János utcával szemben, ahol az ifjúsági park épülne, de a kezdeményezők azt mondják: „történnek dolgok”.
– A helyi tanács már kiutalt 300 ezer lejt, most írják ki a versenytárgyalást. Ha minden normálisan történik, amire ebben az országban semmi garancia nincs, akkor az idén a kivitelezést is meg lehet kezdeni, a tanács – a munkafázisnak megfelelően – mindig kiegészíti a szükséges pénzalapot – mondta el megkeresésünkre Kelemen Szilárd.

Az ifjúsági park építését kezdeményező fiatal tanácsos szerint a projekt „nincs megkésve”, minden a tervek szerint történik. Elmondta: rövidesen ajtóról ajtóra járva minden környéken lakóhoz bekopognak, és elmondják terveiket, „ne onnan vegyék észre, lesz valami, hogy megjelennek a gépek”.
Mint ismeretes, az elképzelés szerint az Arany János utcával szemben lévő kihasználatlan területen egy multifunkcionális parkot hoznának létre, amely elsősorban az ifjúság igényeit elégítené ki.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.