Felhívás!

Parkolónak használják a pályát

Parkolónak használják többen is a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnok mellett működő kosárlabdapályát. A játszani akarók panaszt nyújtanak be a működtetőhöz, mivel sem hétvégén, sem hétköznapokon nem lehet használni a pályát.

Többen is jelezték, hogy a Szabó Kati Sportcsarnok mellett található kosárlabdapályán szerettek volna gyakorolni, játszani, de lehetetlen, mivel állandóan parkoló autókkal van tele. A panaszosok most nyílt levélben kérik a város segítségét, orvosolják a helyzetet, és a pályát csak arra lehessen használni, ami a rendeltetése.

Kékes Attila többször is szeretett volna fiaival kosarazni a pályán, de mint mondta, mindig parkolnak ott autók, sokszor a palánkok alatt is. Erre panaszkodnak a környéken lakó tizenéves gyerekek is: hiába mennek ki streetballozni a pályára, nem tudnak játszani az ott hagyott járművek miatt. „Nemcsak egy autóról van szó, amely néhány percre megállt, hanem néhány jármű napokig ott parkol. Sokszor annyi autó van, hogy azt gondolná az ember, az parkoló, és nem játéktér. Úgy döntöttünk, közösen az oda járó gyermekek szüleivel, hogy panaszt nyújtunk be, leírjuk a parkoló autók rendszámát, és kérjük a működtetőt, találjanak megoldást, esetleg kerítsék be a helyet” – mondta Kékes Attila.

Mivel a Szabó Kati Sportcsarnokot és a köréje tartozó létesítményeket a Sepsi Rekreatív vette át, az ügyben megkerestük az önkormányzati cég vezetőjét. Bodor Lóránd elmondta: hivatalosan még nem vették át a sportcsarnokot, csak a helyi önkormányzati határozat született meg, most a prefektúra jóváhagyására várnak. Ugyanakkor ismeri a problémát, ígérete szerint találnak rá megoldást.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.