Hirdetés
Hirdetés

Összeállt a berendezés

Összeállt a berendezés Kovászna megye

Ugyan pár apróság még mindig hiányzik, de pénteken az olaszországi szerelő- és mérnökcsapat, valamint a helyi alkalmazottak egy része beüzemelte a kézdivásárhelyi tejüzemet. A számítógép által vezérelt üzemben elsőként tejből és tejszínből készítettek próbatöltést.

Hirdetés
Hirdetés

Az üzem a jelenleg elérhető legmagasabb szintű technológiát képviseli, minden szelepet, motort, komplex és kevésbé komplex berendezést számítógép vezérel, az egész gyár szerkezete és működése grafikailag egyetlen képernyőn van megjelenítve, a vezérlőből az olasz cég igazgatója irányította a dolgokat, de jelen volt a cég tulajdonosa is. A helyi munkások a dobozokat készítették elő, hiszen erre a napra volt időzítve a hőkezelt, tartós tejet (UHT) előállító gépsor tesztelése is.

A lajtosautó valamivel dél elmúlta után gördült be az udvarra, egyelőre azt a hatezer liter tejet hozva, ami szükség volt a teszteléshez. A címke nélküli tejesdobozok négy óra körül gördültek le a gyártósorról, ezek raktárba kerülnek, tesztelik, majd a tényleges gyártás csak ezt követően kezdődhet meg, de így van ez minden más termékkel. Képes beszámolóval Kézdivásárhelyi Körképünkben jelentkezünk. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások