Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Opris Zsolt az új elnök

Opris Zsolt az új elnök Kovászna megye

Múlt hónapban megújult a Kovászna Megyei Orvosi Kamara vezetősége. Para János illyefalvi háziorvos elnöki mandátuma lejárt, és nem jelöltette magát újra a vezetőségbe, a stafétát Opris Zsolt szentgyörgyi munkaorvos, szakorvos vette át.

A procedúra szerint a márciusról októberre elhalasztott-csúszott tisztújító közgyűlésen az orvosi kamara 11 tagú megyei tanácsába 16-on jelöltették magukat. Mindegyikükre, illetve legalább egyre és legtöbb tizenegy tagra szavazhattak a kamaratagok, így a legtöbb szavazatot elnyerő 11 tagból megalakult az új tanács, amely soraiból megválasztotta a vezetőbizottságot: Opris Zsolt lett az elnök, az alelnökök Seres Lucia, Csurulya Gabriella és Gáspár Zsolt, Popescu Carmen titkári minőségben egészíti ki a választmányt, utóbbiak mindannyian háziorvosok.

Hirdetés
Hirdetés

Opris Zsolt a korábbi ciklusban az orvosi kamara megyei tanácsa etikai bizottságának is tagja volt, munkatársai nagyon energikus és korrekt, egyenes embernek, jó kollégának ismerik. Nagyváradi születésű, 41 éves, Marosvásárhelyen végezte az orvosi egyetemet, és ott szakosodott munkaorvosként, 2009-ben került Sepsiszentgyörgyre. Kezdetben a megyei kórház járóbeteg-ellátásában dolgozott, öt éve csak magánpraxist működtet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük