Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyáron is nyernek!

Nyáron is nyernek! Kovászna megye

A sepsiszentgyörgyi Friss Fm rádió csapatával közösen tegnap is közel 7000 hűséges előfizetőnk között sorsoltunk ki értékes nyereményeket: akik ezúttal nem nyertek, ne csüggedjenek, hiszen három hónap múlva akár rájuk is mosolyoghat a szerencse. De nézzük, most kiknek kedvezett a Fortuna!

Hirdetés
Hirdetés

A tegnapi rádiós sorsoláson 2020-as Székely Kalendáriumot nyert Kondráth Domokos (Sárfalva), Ferentzi Vilma (Bereck), Lázár Erzsébet (Maksa), Nagy László (Tamásfalva), Daczó Borbála (Hatolyka), Jakab Ilona (Kézdialmás), Balázs Csaba (Barót), Balázs Zsófia (Futásfalva), Belényesi Anna (Kisborosnyó), és Kádár Gabriella (Felsőtorja).

A Székely Hírmondó kiskönyvtárából könyvcsomaggal gazdagodott Albert Béla (Bélafalva), Hosszú Edit (Sepsibükszád), Lukács Katalin (Alsócsernáton), Barabás Anna (Kovászna), és Orbán Juliánna (Szotyor).

Csíki Sör-csomagot vihet haza Keresztes Csaba (Ozsdola), Sárkány Antal (Martonos), Varga Teréz (Sepsiszentgyörgy) és Ráduly Miklós (Kézdiszentlélek).

A Vikk Katy Recas pincészet felajánlásával 5-5 liter bort nyert Miklós Rozália (Albis), Benedek József (Felsőrákos), Salamon Ferenc (Albis), Molnár Csaba (Sepsiszentgyörgy) és Kolozsi László (Zalán).

Száz lej értékben vásárolhat barkácskészletet az Apor Dekor Kft. üzletében Zonda István (Kézdiszentkereszt). A KATI naturals ajándékcsomagot a zágoni Ráduly Magda, illetve a gelencei Bálint Anna viheti haza. A Kézdi Tej meglepetéscsomagját a baróti Demeter Zoltán veheti át szerkesztőségünkből.

A kovásznai Bíró Márta egy Kézdi tejtermék csomagot nyert 100 lej értékben, továbbá a Tikkurila festékszaküzletben levásárolható 200 lejes utalvánnyal gazdagodott Nyáguly Judit (Szentkatolna).

A Virclean felajánlásával 150 lejes szőnyegmosási szolgáltatást vehet igénybe a málnási Bajkó Sándor, miután szerkesztőségünkkel egyeztetett. Az eKira üzletben levásárolható 200 lejes utalványnak Tóth Klára (Alsólemhény), Márton Olga (Felsőtorja), Szász Kinga (Szörcse), Nagy Anna (Kovászna) és Márkó Csaba (Bardoc) örülhet.

Augusztusi sorsolásunk nagy nyertese, aki egy 1100 lejes Promobil nyereményszelvényt vehet át, nem más, mint a szentkatolnai Szilveszter Piroska.

Nyerteseinknek ezúton is gratulálunk, egyben felhívva minden olvasónk figyelmét, hogy számukra az igazi ajándék részünkről az, hogy minden hétköznap a postaládájukban találják a Székely Hírmondót (ingyenes apróhirdetési szelvénnyel, péntekenként tévéműsor-melléklettel)! A nyereményeket augusztus 24-től lehet átvenni kézdivásárhelyi vagy sepsiszentgyörgyi szerkesztőségünkben: előzetes egyeztetés céljából hívják a 0728.048.132-es (Sepsiszentgyörgy) vagy 0766.300.591-es (Kézdivásárhely) telefonszámok egyikét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük