Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem fújták hiába az alkoholszondát

Nem fújták hiába az alkoholszondát Kovászna megye

Szerdán a háromszéki utakon ittasan, jogosítvány nélkül, illetve lopott autóval közlekedő sofőröket füleltek le a rendőrök.

Hirdetés
Hirdetés

Lopott autóval, pittyesen balesetezett

Szerdán 20 óra 15 perc körül értesítették a sepsiszentgyörgyi rendőröket, hogy a 12-es jelzésű országúton baleset történt.

A helyszínen kiderült, egy 37 éves, Moldova köztársaságbeli férfi, miközben gépkocsijával Csíkszeredából Brassó irányába közlekedett, elveszítette uralmát a jármű felett, amely lesodródva az úttestről felborult. Az ellátásra szoruló sofőrnél az alkoholszonda 0,85 milligrammot mutatott, ezért kórházba szállították vérmintavétel céljból. A rendőrségi ellenőrzés nyomán kiderült, a férfi által vezetett gépkocsit egy mikóújfalusi kereskedelmi egység udvaráról tulajdonították el, ahol a sofőr is tartózkodik.

A férfi ellen ittas vezetés, lopás és gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indítottak eljárást.

Jogosítvány nélkül, részegen

Szerdán este háromnegyed tíz körül a rendőrök a 34A jelzésű megyei úton, a háromszéki Vesszőstelepen állítottak meg rutinellenőrzés céljából egy 38 éves férfi által vezetett gépkocsit. Az igazoltatás során kiderült, a sofőr nem rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel, emellett az alkoholszonda 1,16 milligrammot mutatott, ezért a sofőrt kórházba szállították vérmintavétel céljból.

A férfit 24 órára őrizetbe vették, az ügyben ittas, illetve engedély nélküli vezetés miatt folyik vizsgálat.

Alkoholgőzzel a fürdőváros utcáin

Szerdán 23 óra 45 perckor a Kovászna városi rendőrök a Mihai Eminescu utcában állítottak meg egy gépkocsit. A sofőr alkoholtesztje 0,47 milligrammot mutatott, ezért kórházba szállították vérmintavétel céljból. Az ügyben ittas vezetés miatt indult eljárás.

Fotó: ziare.com

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük