Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem adja fel

Nem adja fel Kovászna megye

A TV2 Ninja Warrior hétfői döntőjében nem hirdettek ninját, mivel egyetlen versenyzőnek sem sikerült időre végigmenni a pályaszakasz teljes hosszán, viszont a győztes a nagyvázsonyi Strommer Soma lett. A versenyben résztvevő, csernátoni születésű Urszuly János, alias Jonny, az angliai NW győztese alulmaradt.

„Azt hiszem, az 5. helyen végeztem. A pokoli toronynál elkapkodtam, várnom kellett volna még egy kicsit, hogy az erőm visszajöjjön, ugyanis több mint egy percem volt teljesíteni az akadályt, de nem hallottam, hogy mennyi idő maradt hátra. Sajnos, az utolsó méterben elfáradt a karom” – részletezte megkeresésünkre Urszuly, aki egyike volt azon 20 versenyzőnek, akik bejutottak a döntőbe.

Hirdetés
Hirdetés

A versenyző hozzátette: számára a NW egy kihívás, amiért meg kell dolgozzon, és hiszi, hogy nehéz munkával eléri az álmait. Jövőben visszatér a magyarországi Ninja Warriorba, és a britek is visszavárják, tehát az ünnepek után hozzá is lát az edzéshez. Addig is köszöni a családtagjainak, szurkolóinak a támogatást.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük