Felhívás!

Negyvennel Köpec felől

Negyvennel Köpec felől Kovászna megye

Úton, útfélen számtalan olyan közlekedési táblát láthatunk, melyeknek semmi értelmük, máshol pedig, ahol pedig nagy szükség lenne rájuk, onnan hiányoznak.

Barót legutóbbi tanácsülésén felmerült a gond, többek között a Köpec falu határában található, a sebességet 40 km/h-ra korlátozó közlekedési tábla révén: vajon mi értelme, hacsak nem az, hogy a közlekedési rendőrségnek legyen, amire hagyatkoznia, amikor ezen a szakaszon lesben állva megállítja a gépkocsival közlekedőket. Merthogy házak nincsenek a környéken, a falutól valójában még messze található, az út ráadásul egyenes a tábla után, így a soron kívüli korlátozás egy kicsit erőltetettnek tűnik.

A kérdést a város független tanácsosai firtatták, szóvá téve azt is, hogy a környéken sok a mocskos útszéli helységnévtábla, melyeket le kellene takarítani. Válaszában Benedek-Huszár János polgármester kifejtette, a közlekedési táblák nem tartoznak a hivatal kompetenciájába, de felveszi a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, hogy magyarázatot adjanak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások