Felhívás!

Röviden

Baleset sérültekkel

Szerdán 14 óra körül egy 23 éves hölgy személyautóval egy kézdiszentléleki mellékútról a 11B jelzésű országútra akart kitérni, és az útkereszteződésnél egy másik járművel ütközött. A balesetben megsérült a 23 éves hölgy és egy utasa, aki a jobboldali hátsó ülésen ült. Mindkettőjüket a sürgősségre szállították sérüléseik, zúzódásaik orvosi ellátása érdekében. A két gépkocsivezető leheletében nem mutattak ki alkoholt, de biztosabb tesztelés végett a rendőrök laboratóriumi vérvizsgálatot is kértek. (bl) 

Az útról az árokba…

Január 6-án délben a kézdivásárhelyi rendőrséget arról értesítették, hogy a helyi kórházba sérülésekkel jelentkezett egy 28 éves férfi, aki azt mondta, közúti balesetet szenvedett. A kivizsgálás jegyzőkönyve szerint a fiatalember Kézdikővár irányából Kézdiszentlélek irányába haladt autóval, amikor a jármű lesodródott az úttestről, és az árokba borult. A baleset következtében a férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, emiatt jelentkezett a sürgősségen, ahol a szolgálatosoknak törvényes kötelességük volt jelenteni az esetet a rendőrségnek. A gépkocsivezető nem volt szeszes italok hatása alatt. (bl) 

A „zebra” nem véd meg

Egy 20 éves férfi Buzău irányából Brassó felé tartott személyautóval a 10-es or­szág­úton, és Bodzafordulón áthaladva, a városközpontban éppen a kijelölt átjárón sodort el egy gyalogost, egy vele majdnem egykorú fiatalembert, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. Az autóvezető légalkohol-tesztje negatívnak bizonyult. Gondatlanságból okozott testi sértés okán számíthat büntetőjogi eljárásra, a jogi besorolás a kivizsgálások eredményétől függ. (bl) 

Bezár a jégpálya

„Az esetszámok emelkedése miatt, sajnos, be kell zárni a Sepsi Aréna melletti jégpályát, a hatóságok is erre szólítottak fel bennünket, és felelősen kell cselekedjünk” – adta hírül Facebook-oldalán Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere. A létesítményt december közepén nyitották meg, de egy időben csak 260 személyt engedtek a jégre.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.