Felhívás!

Napok óta keresik

Napok óta keresik Kovászna megye

Már négy napja eltűnt, és lapzártánkig sem találták meg a kommandói, 70 éves Bedő Bélát, aki pénteken gombászni ment az erdőbe.

B. Béla pénteken ment el otthonról, gombászni indult az erdőbe, miután nem tért haza, a családja keresni kezdte, mivel nem találták, a fia értesítette a hatóságokat az eltűnéséről. A tűzoltók, csendőrök, a Kovászna Megyei Hegyimentő Szolgálat munkatársai és számtalan kommandói önkéntes vasárnap kezdte meg átfésülni a terepet, de nem jártak sikerrel, bár a Kommandótól 10 kilométerre levő erdőrészeket is bejárták. Értesüléseink szerint hétfőn nyomkövető kutyákat is bevetettek a hatóságok. A falubeliek kitartóak, a közösségi médiában továbbra is szervezik az önkéntes keresőcsoportokat.
Opra Béni János alpolgármester kissé borúlátóbb, mert szerinte az eltűnt férfi nagyon jól ismerte a vidéket.

– Szinte napi rendszerességgel járta az erdőt, és éppen ezért, sajnos, kizártnak tartom, hogy eltévedt volna – fogalmazott az elöljáró.

A hatóságok arra kérik a lakosságot, aki valamilyen hasznos információval tud szolgálni, hívja sürgősen a 112-es telefonszámot. Az eltűnt férfi ismertetőjelei: körülbelül 1,60 m magas, 50 kiló testsúlyú, kék szemű, kerek arcú, haja rövid, őszes, a feje búbján kopaszodó. Otthonról való távozásakor fekete színű nadrágot, fehér gyapjúpulóvert, fekete gumicsizmát, fekete sapkát viselt. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások