Felhívás!

Motorra fel!

Motorra fel! Kovászna megye

Szombaton, május 15-én ismét motoros felvonulást szervez a Free Adventurer egyesület. A szezonnyitó felvonulás célja, hogy felhívják az autósok figyelmét a motorosok sérülékenységére, a fokozott óvatosságra vezetés közben, a forgalom minden résztvevőjével szemben.

Az esemény, amit immár ötödször szerveznek meg, igen látványos szokott lenni, ugyanis általában több mint 100 motoros vonul fel az előre kijelölt útvonalon: a részvételi rekordot eddig 160 járgány és több mint 200 személy jelezte.

Most, a járványügyi helyzet miatt maximum 100 motor indulhat a Bodok szálló parkolójából, ahonnan 12 órakor kettes sorban vonulhatnak a következő útvonalon: Palló utca, Daczó utca, Gr. Bălan sugárút, vasútállomás. Itt a körforgalomnál megtérnek a város felé, az 1918. december 1. sugárúton, a jelzőlámpáknál a Penny felé fordulnak, majd a N. Iorga, Kriza János, Kórház, Stadion, Vasile Goldiș, Kórház, Mikó Imre, 1918. december 1. utcákon haladnak, majd a Lidl előtti körforgalomnál a Sepsi Aréna felé veszik az irányt, és az Aréna parkolójában zárul a felvonulás. Az idei felvonuláson egy jelentkezési űrlap kitöltése után (mely a Free Adventurers Facebook-oldalán található) lehet részt venni. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.