Felhívás!

Motorostalálkozó Kovásznán

Motorostalálkozó Kovásznán Kovászna megye

Szombaton motorbőgéstől és fúvószenétől volt hangos Kovászna központja, ahol a helyi Road Riders Motor Team szervezésében, az önkormányzat és a művelődési ház támogatásávak megtartották a Motoros Barátság Napja elnevezésű rendezvényt, valamint a művelődési ház meghívására a Valurire Dunării nevű galaci fúvószenekar koncertezett a fürdővendégeknek.

Mindkét rendezvény a központban zajlott. A motorostalálkozó a galaci fúvósok 45 perces műsora után kezdődött. A szép számban összegyűlt „bőrdzsekisek” különféle típusú járgányait a SuperCoop előtti téren csodálhatták meg az érdeklődők, majd ezt követően végigvonultak a városon. A találkozó a Tündérvölgyben folytatódott, ahol különféle vetélkedők és koncertek várták az érdeklődőket. Fellépett a Take Me To The Sunrise (Barót) és a Rambling Blues Trió (Magyarország).

Szabó József Attila, a kovásznai Road Riders Motor Team elnöke kérdésünkre elmondta: a rendezvény mindenkihez szól, motortól és etnikai hovatartozástól függetlenül, és örülnek, hogy évről évre sokasodik a résztvevők száma. A szervezők minden szomszédos megyéből hívtak vendégeket, de többnyire Kovászna és Hargita megye motorosai képviselték magukat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások