Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Mindenki másképp…

Mindenki másképp… Kovászna megye

Várhatóan már e hétvégén megkezdődik azon ifjúsági kezdeményezések életbeültetése, lebonyolítása, amelyek a Com’ON program idei évadát alkotják. A 26 nyertes projektet a szeptember 15-ig leadott 3924 közönségszavazat határozta meg, ezek lebonyolítását egyenként 2500 lejes támogatással segíti a szentgyörgyi városháza.

A legtöbb, szám szerint 164 szavazatot a Connect felekezetközi ifjúsági keresztény csoport kapta, amely a középiskolásoknak akar keresztény értékeket közvetíteni, ugyanakkor közösséget építeni. Majdnem ugyanannyi szavazatot kapott a helyi zenészek támogatását célzó virtuális koncert terve, illetve a nem szokványos ütőhangszerekkel és a gitárral való kísérletezésre csábító rendezvénysorozat.

Hirdetés
Hirdetés

Az eddigiekből is látszik, nagyon különböző célcsoportokat szólítanak meg a kezdeményező ifjak, akik árva gyerekeket vinnének uszodába, kisgyerekeknek (szüleiknek) szerveznek mondókázó esteket vagy fát ültetnének a város közepén. Érdekes projekt a történelmi stratégiai társasjáték, amelynek szereplői híres történelmi családok szerepébe bújva küzdhetnek meg hatalomért, befolyásért, de nem mindennapi ötlet szobormagasságokba emelni az embereket, hogy eddig nem látott részleteket figyelhessenek meg vagy a sárkány perspektívájából nézzenek. A gyermekneveléssel, a szabadidő kreatív eltöltésével, a divattal, a háziállatokkal, lakókörnyezettel, sporttal kapcsolatos eseményekbe mindenki szabadon bekapcsolódhat, a következő hónapokban várhatóan kellemes pezsgésre számíthat a város. Érdemes figyelemmel kísérni a programokat, híreket a comonsepsi.ro weboldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.