Felhívás!

Minden segítség jól fog

Minden segítség jól fog Kovászna megye

Nincs szebb dolog, mint segíteni azokon, akik sosem tudják viszonozni azt: az esztelneki Szent Rita Napközi Otthon gyerekei is csillogó szemekkel és mosollyal köszönik meg az adományokat azoknak, akik könnyebbé teszik hétköznapjaikat.

A kézdivásárhelyi Vass Rezső agrármérnök és helyi zöldségtermelő is fontosnak tartja az otthon támogatását, ezért pénteken az utolsó termésből vitt a gyerekeknek.

Vass Rezső két láda (fotónkon is látható) paradicsompaprikát adományozott az utolsó terméséből az otthonnak, de nem ez az első alkalom, hiszen tavasszal is szokta segíteni a gyerekeket.
– Fontosnak tartom, hogy a gyerekeknek könnyebb legyen. Minden nap ennivalóra van szükség, és ha tudok segíteni, akkor miért ne tenném – mondta a gazdálkodó.

A helyi termelő nemcsak a Szent Rita Napközi Otthonnak, más intézményeknek is szokott zöldséget adományozni.
– Minden adományt szívesen fogadunk, hiszen 32 gyerekünk van, legtöbbjüknek a szülei munkanélküliek, vagy egyedüli szülőként nevelik gyereküket. Leginkább karácsony körül érkeznek adományok, de mindig szükség van rájuk – tudtuk meg Ilyés Ankától, az intézmény egyik felügyelőjétől. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.