Felhívás!

Mikulás-járás Baróton

Mikulás-járás Baróton Kovászna megye

Baróton és környékén már évek óta beöltözött Mikulásoktól vehetik át a legkisebbek az ilyenkor hagyományos ajándékokat. A baróti Zöld Ifjak Környezetvédő Egyesület (ZIKE) úgy döntött, idén is felelevenítik a múlt években nagy sikernek örvendő Mikulás-járást.

Az egyesület tagjai önkéntesen vállalják azt, hogy a szülők által vásárolt és a szervezőkhöz eljuttatott ajándékokat adomány ellenében Baróton, de más erdővidéki falvakban is, ahol igény van rá, Mikulások segítségével házhoz szállítják.

Az egyesület elnökétől, Egyed Emőkétől megtudtuk, hogy a korábbi években mintegy harminc család vette igénybe az önkéntes Mikulások szolgáltatásait, így általában minden évben negyven-ötven kisgyermeknek szereztek az ajándék örömén túl, kellemes meglepetést is. Ahhoz, hogy munkájuk idén is sikeres legyen, arra kérik a szülőket, hogy december 3-án és 4-én 16 óra után, valamint december 5-én 16 óráig juttassák el az ajándékcsomagokat az egyesület baróti művelődési házban található székhelyére. Az érdekelteknek bővebb felvilágítást a 0746.306.307-es és a 0758.587.891-es telefonszámokon nyújtanak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások