Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Meleg szívvel meleg ételt

Meleg szívvel meleg ételt Kovászna megye

Új név alatt folytatódik a Mindenki Karácsonya című, év végi jótékonykodás Kézdivásárhelyen: civil szervezetek révén Meleg szívvel meleg ételt-akciót szerveztek december 30-án, amely során töltött káposztát osztottak a főtéren.

Hirdetés
Hirdetés

Az Imre Sándor és baráti köre által kezdeményezett akció stafétáját vette át több civil szervezet, így a Wegener Pro Sanitate Alapítvány támogatásával a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai főzték a töltött káposztát, az akcióhoz pedig segítséget nyújtott a Toro Impex Kft., a Gábor Áron Líceum, a Vasálarc Kft., a kézdivásárhelyi Rotary Klub, az önkormányzat, a Crossfit csapat és több magánszemély is.

A nőegylet tagjai (Biszak Enikő, Fülöp Magdolna, Sylveszter Ibolya, Sánta Mária, Bekk Éva és Gál Iringó) összesen kétezer töltött káposztát készítettek a Gábor Áron Líceum ebédlőjében Csucsi Antal szakács segédletével, a nagy adag finomság javarészét a főtéren porciózták szét. A szervezők juttattak a Zenóbia öregotthon lakóinak és a református, illetve katolikus egyházakhoz is, akik a maguk részéről a cserkészek segítségével tovább osztották rászorulóknak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük