Felhívás!

Megnyílt a sípálya

Megnyílt a sípálya Kovászna megye

Szombaton ünnepélyes keretek köztepette tartották a kovásznai Lőrincz Zsigmond Sípálya megnyitóját, fúvószene és forralt bor várta az érdeklődőket.
Szombat délelőtt népes érdeklődés övezte a 400 méteres kezdő és 1000 méteres haladó szakasszal rendelkező sípálya megnyitóját. A téli sportok kedvelői nem csak Kovásznáról és a szomszédos településekről érkeztek, hanem más megyékből is. Továbbá az országos televíziók és a központi média is érdeklődést mutatott a létesítmény iránt.
Újdonságnak számít idéntől, hogy a sípálya alján levő menedékházban pub nyílt, ahol többek közt meleg italokat fogyaszthatnak a téli sportok szerelmesei, de nem csak ők. A megnyitó ünnepélyességét fokozta a Kovásznai Ifjúsági Fúvós­zenekar fellépése Kertész Barna vezetésével. Kérdésünkre Gyerő József polgármester elmondta, a sípályának köszönhetően télen is felpezsdül a turizmus a főrdővárosban.
A Lőrincz Zsigmond Sípálya kedd és péntek között 15–21, szombat-vasárnap 10–21 óráig tart nyitva. Az első felvonó használata 2, a másodiké 3 lejbe kerül. A bérlet ára a 10–15 óra közötti intervallumra 22 lej, 15–21 között 32 lej. Felnőtt társaságában levő 6 év alatti gyerekeknek ingyenes. Diákok, egyetemisták (25 év alatt), illetve a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményben részesülnek. <<
Helyiek és megyén kívüliek is érdeklődnek a kovásznai sípálya iránt

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.