Felhívás!

Megkezdődött a vízvezetés Nagybaconban

Megkezdődött a vízvezetés Nagybaconban Kovászna megye

Bacon községben Nagybacon területén is elkezdődött a vízvezetés – tudtuk meg Simon András polgármestertől. Az elöljáró, mint mondta, azt reméli, hogy őszig kész lesznek a munkálatokkal, miközben mindent megtesz azért is, hogy egy korábbi elképzelése is valóra váljon.

A kormánytól (valószínűleg már egy újabb kormánytól) remél támogatást az általa igazgatott község mellékutcáinak leaszfaltozására.

– Résen vagyunk, hogy amint lehetőség adódik, aszfaltozási projektünket benyújthassuk Bukarestben, nyilván nem idénre tervezzük ezt a munkát, de, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Reménykedünk, addig is a műszaki tervvel dolgozunk – mondta.

Nem hagyta ki Kisbacont sem a felsorolásból, ami a terveket illeti. A falu felé Bibarcfalva közeléből vezető 45-ös községi út feljavítására azután kerülhet sor, ha a forgalmat el tudják terelni, a tervek szerint a 46-os útra, mely Nagybaconból halad át Kisbaconba. Arra nem tért ki, hogy ez mikor történik meg, mindenesetre egyelőre a rossz út miatt az  érintettek türelmét és megértését kérte.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.