Felhívás!

Még jelölhetünk!

Május 10-­ig lehet szavazni Az év praxisa a Kárpát-­medencében című pályázatra, amelyben keresik a tavalyi év legjobb, a betegeivel legtöbbet törődő háziorvosát, nővérét, vagyis praxisát. Bárki leadhatja szavazatát vagy tehet új ajánlásokat a www.evpraxisa.hu weboldalon.

Szép és megható személyes történetek helytállásról, gyógyításról és gyógyulásról, lelkiismeretről, hivatásról – ez Az év praxisa kezdeményezés létrejöttének célja. Az elmúlt években, hat esztendő alatt több mint 1200 magyarországi és határon túli háziorvos és legalább ennyi nővér élvezhette páciensei és tágabb környezete elismerését, vehetett részt a versengésben. Közülük százhúszan kapták meg Az év praxisa a Kárpát-medencében elismerést Budapesten, az Emberi Erőforrás Minisztérium Egészségügyi Államtitkárságának székhelyén.

A kiírásban a díjat 10­10 háziorvos nyerheti el munkatársaival, a nővérekkel együtt. Idén is, csakúgy, mint tavaly, a magyarországi családorvosok mellett a felvidéki, az ukrajnai, az erdélyi és a vajdasági magyar orvosok is bekerülhetnek a díjazottak közé. Elsősorban a páciensek, de az önkormányzatok, a tisztiorvosi szolgálatok, a civil szervezetek, a kórházi osztályok, a szakorvosok, a plébániák, az iskolák és az idősotthonok javaslatait is várják.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.