Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Még el sem készült az új körforgalom, egy sofőr máris balesetezett benne

Még el sem készült az új körforgalom, egy sofőr máris balesetezett benne Kovászna megye

A sepsiszentgyörgyi terelőút részeként épülő körforgalomnak ütközött egy 29 éves sofőr a 13E jelzésű országúton. Mint kiderült, a férfi erősen ittas állapotban ült volán mögé.

Az esetről szombat este 10 óra körül értesítették a rendőrség munkatársait. A helyszínre kiérkezve a hatóságiak megállapították, hogy egy 29 éves férfi, miközben autójával Sepsiszentgyörgy irányából Réty felé tartott, egy építés alatt álló körforgalomnak csapódott, majd lesodródott az úttestről.

A sofőrt megszondáztatták, leheletéből 1,39 mg/l alkoholszintet mutatott ki a műszer, majd kórházba kísérték vérvételre, az ittaság mértékének pontos megállapítása érdekében.

Az ügyben alkoholos befolyásoltság alatt való járművezetés gyanújával indult bűnügyi eljárás – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. október 3., 13:14
  ÉRTÉKELÉS: 20

  1-2 év és amire elkészül a körforgalom újból hajtásival a zsebében mehet egyenesen keresztül a körforgalmon! 1 ezrelék körül minimum pár hónap börtön és vagy 5 évig gyalogos!!! Ha megint nekifut örökre eltiltani a vezetéstől!!!!

 • User
  Dátum: 2023. október 3., 16:31
  ÉRTÉKELÉS: -7

  Én nem értek hozzá, de az a körforgalom egy kissé nem túl nagy? Pár kilométerrel odébb a nemzeti/európai úté ennek fele se .
  Bővítésben gondolkodott a tervező vagy van pénz mennyi kell pazarlásra?

 • User
  Dátum: 2023. október 4., 15:11
  ÉRTÉKELÉS: 6

  A,, járványkor” hemzsegtek a rendőrök az utakon. Amikor büntetni kellett elég volt belőlük, amikor a biztonságunkról van nincs elég emberük. Hülyének néznek minket.