Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Még a csatlakozókat is megszámolták a prefektúrán a DNA munkatársai

Még a csatlakozókat is megszámolták a prefektúrán a DNA munkatársai Kovászna megye

Az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) brassói részlegének munkatársai több ízben is visszatértek ellenőrzéseket végezni a Kovászna megyei prefektúrára azután, hogy január 16-án rajtaütöttek a hivatalon – derült ki Ráduly István háromszéki prefektus keddi sajtótájékoztatóján.

Hirdetés
Hirdetés

Ráduly elmondta, a januári házkutatás óta a DNA emberei két ízben is visszatértek a prefektúrára, hogy a nyomozásuk tárgyát képező befektetések  ügyében – a villanyhálózat és az épület felújításáról van szó – további, egésznapos ellenőrzéseket végezzenek, még a csatlakozókat is megszámolták a hivatalban. „De én ennek örvendek – jelentette ki Ráduly – mert ez az jelenti, hogy az ügy megy előre. Legyen már egy eredmény, egy ítélet.”

Mint megtudtuk, egyelőre vizsgálat folyik, a nyomozók Rádulynak is megerősítették, egyelőre nincs az ügyben (vagy több) vádlott.
Február folyamán egyébként a DNA brassói székhelyére többször is behívták a prefektust és mindazokat, akiktől a januári házkutatás során elvettek elektronikus eszközöket (számítógépet, telefont, laptopot, adathordozókat), ezeket ugyanis csak a tulajdonos jelenlétében szabad megnyitniuk és azokról a dokumentumokat lementeniük a nyomozóknak. Miután ez megtörtént, mindenki visszakapta eszközeit.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2024. február 28., 20:10
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Ha ilyen kitartóak vizsgálják meg 90 től az ozsdolai „földosztó” bizottság munkáját, ha annak nevezhető, sokan megköszönnék!!
  Hai DNA şi la Ojdula!
  Nici restul localităților nu sunt „curate” în ceea ce priveşte retrocedările!!!
  Aşteptăm rezultate, dacă aveți sânge în instalații!