Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mandátuma végén Sütő

Mandátuma végén Sütő Kovászna megye

Vargyason nem szándékozik új mandátumért harcba szállni a község jelenlegi polgármestere, Sütő Levente Lehel. Mint lapunknak elmondta, már ezelőtt négy évvel leszögezte, hogy csak egyetlen polgármesteri megbízást vállal, az pedig hamarosan lejár.

A függetlenként mandátumot nyert elöljáró nem titkolta, hogy bizony voltak, akik megkeresték, hogy vállalná el újabb négy évre a tisztséget, de kitartott korábbi döntése mellett.

Hirdetés
Hirdetés

– Nem fogok elköltözni Vargyasról, amivel tudom, továbbra is segíteni fogom a falut – hangoztatta.

Az aktuális munkákkal kapcsolatban Sütő kidomborította, jelenleg éppen a Vargyas szoros felé vezető aszfaltút hibáit „korrigálják” az építők, mivel az útszakasz aszfaltozásának garanciája lejáróban, de négy különböző pontban is hibák keletkeztek az úttesten, ezeket igyekeznek kijavítani.

Mandátumával kapcsolatban megjegyezte, hogy Vargyason különleges nehézséget okozott az, hogy a polgármesteri hivatal a szükséges 18 alkalmazott helyett mindössze kilenc munkatárssal volt kénytelen dolgozni az elmúlt években, ami nehéz helyzetet teremtett. De megvalósításban azért nem volt hiány. Példaként megemlítette, hogy úgy adja át a falut, hogy az új polgármester, ha akar, foghat neki a mellékutcák leaszfaltozásának, hiszen addigra befejezik a faluban a szennyvízvezetékek lefektetését, az aszfaltozásnak nem lesz tehát akadálya.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük