Felhívás!

Ma nyílik a bölöni fürdő

Ma nyílik a bölöni fürdő Kovászna megye

Sikó Imre bölöni polgármester újságolta, hogy mától, május nyolcadikától ismét megnyílik a bölöni fürdőközpont, melyet a Borvizek útja keretében építettek és adtak át 2013-ban.

Az elmúlt év végéig a fürdőt az Aquasic Közösségek Közti Társulás működtette, ám akkor átadták a helyi önkormányzatnak, amaz pedig az átszervezés, valamint a különböző javítási, felújítási munkálatok miatt év elejétől mostanáig zárva kellett tartsa.

A fürdőközpont Facebook-oldalán olvastuk, hogy „május 8-tól a központ újra megnyitja ajtaját a megszokott program szerint, az önkormányzat szeretettel vár mindenkit.”

A megszokott program azt jelenti, hogy a központ hétfő és kedd kivételével 13 és 20 óra között tart nyitva, a belépőjegyek napi árai pedig a következők: felnőtteknek 15, gyermekeknek 8 lej a belépő, a családi jegy pedig 35 lejbe kerül, a sószobát 5 lejért lehet használni. A fürdőközpontban meleg és hideg vizes medence, meleg vizes fürdő, szauna, kardiofitnesz-gépek, társasjátékok, asztalitenisz, valamint biliárdasztal vehetők igénybe, a fürdőkúra hagyományosan ízületi gyulladások, reumás fájdalmak, perifériás idegrendszeri, valamint érbetegségek és bőrbetegségek tüneti kezelésére javallott. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások