Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Különös baleset történt a központi játszótéren

Különös baleset történt a központi játszótéren Kovászna megye

Hihetetlen balaeset történt szombat délután Sepsiszentgyörgyön, az Erzsébet parkban. Egy autó a parki játszótéren landolt, miután a sofőr elveszítette az uralmat a jármű felett. 

Hirdetés
Hirdetés

Szombat délután 14 óra körül értesítették a Kovászna Megyei Rendőrséget a 112-es segélyhívó számon, hogy baleset történt a központi parkban, a játszótéren. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a balesetet egy 41 éves férfi okozota. A férfi a Victor Babes utcából hajtott ki a Gábor Áron utcába, amikor elveszítette az uralmat a gépjármű felett, az autó pedig egy fának ütközött a parkban.

A balesetben az autó vezetője megsérült, kórházba szállították, de eszméleténél volt, szemtanúk szerint a saját lábán szállt ki az autóból. Más személyi sérülés nem történt, a játszótér zárva volt a rendkívüli intézkedések miatt, így nem voltak gyerekek a közelben. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2020. június 22., 9:11
   ÉRTÉKELÉS: 4

   A műszakival az a helyzet,hogy sokan még az autót sem viszik oda….talán!😉 évekig 1 autó törzskönyve nálam porosodott, de az új gazdi nyomta a kicsi pedált minden nap! Kivonattam forgalomból a törvényszéken! Mindenkinek ajánlom!!!!
   Műszakin nem ritka, hogy elszakítják a kézifék kábelt, vagy ami még borzasztóbb, úgy megturáztatják a motrot, hogy az ember viheti javittatni utána, csekély 2500 lej!!!!😤 Dühítő, h nem engedik be az embert,bár ablakon, videón követhetné az ember, h a mérnök úr a vett diplomájával és a degettes segédje mit művelnek el fél órán keresztül az ember autójával!!!! A parkba landoló piros rendszámú autó soförje is nagy észkombájn lehet!!! Biztos csak lejtőn fogta meg a dörrencs a kivánt sebességet, de megállásra nem volt idő! Picit olyan halálos iramban 8 at próbált produkálni!!!😆🤣

   • User
    Dátum: 2020. június 22., 12:32
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Diesel autóknál kötelező a károsanyag kibocsátást a teljes fordulatszám tartományban mérni. Ez kis is van írva a vizsgaállomásoknál. Jó állapotban levő motor ezt kell bírja.

 • User
  Dátum: 2020. június 20., 22:19
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a hatóságok mijen megelőző intézkedéseket tesznek a tragédia elkerülése érdekében ,ha netàn megismétlődne a szerencsétlensèg.
  Javasolnám, hogy szallagkorlàttal, esetleg támfallal bíztosítsák azt a szakaszt , lehet,hogy legközelebb nem lessz ijen szerencsés a hejzet.

 • User
  Dátum: 2020. június 21., 11:19
  ÉRTÉKELÉS: 15

  Sok sok sok ilyen felelőtlen sofor van sajnos. Nem birnak magukkal es kell fitogtassák a autójuk erejét es itt az eredménye sajnos. Az ilyeneket kellene ki szúrni és ki iktatni a forgalomból. A rendőrségnek.