Felhívás!

Kovásznán is gondokat okozott a bőséges havazás

Kovásznán is gondokat okozott a bőséges havazás Kovászna megye

Az autós és a gyalogos forgalomban is fennakadásokat okoz a sűrű havazás Kovásznán – számolt be a fürdőváros önkormányzata a Facebook-on.

A vizes hó kábeleket szakított el, fákat döntött ki, faágakat hasított le, a polgármesteri hivatal munkatársai folyamatosan dolgoznak az akadályok megszüntetésén – írják, ugyanakkor a kovásznai polgárok megértését és türelmét kérik.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. március 18., 10:31
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Hogy Kovasznan mi van azt nem tudom, de hogy Kezdivasarhelyen a ho olvad, de a jardakon nem lehet jarni mert a polgarmesteri hivatal szarik ra, hogy hany embernek torik ki a nyaka, az mar biztos. Kulfoldon a civilizalt orszagokban legelso a jardak es a bicikliutak eltakaritasa, hiszen ottan a biciklizest es a gyalogolast tartjak elonyben. Kezdivasarhelyen a Molnar Jozsias utcaban, a szemkiszurasbol letrehozott bicikliutra az uttestrol felmeteres havat takaritottak ra a biciklizosavra. Ezert kar bicikliutakat csinalni, ott ahol a gondolkodasmoddal es a vezetok fejevel nagy baj van !

 • User
  Dátum: 2021. március 18., 12:05
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Esetleg ha mindenki megfogna egy lapatot es 10 percig hanyna a havat, akkor nem lenne olyan nagy a baj. A hivatal emberei, gepjei se tudnak egyszerre mindenutt lenni. De konnyebb otthonrol osztani az eszt. Sok lusta bunko.