Felhívás!

Korcsolyákat sorsoltak

Korcsolyákat sorsoltak Kovászna megye

A kézdivásárhelyi Zarah Kids-házban pénteken adták át azokat a korcsolyákat, amiket a múlt év végén megszervezett karácsonyi gyermekvároson kapható tom­bolajegyek tulajdonosai között sorsoltak ki. Mindezek mellett szánkókat, színházi belépőket és más apróságokat is nyertek a szerencsések a Wegener Alapítvány és a Kézdivásárhelyi Aktív Nők Egyesülete által szervezett nyereményjátékon.
A múlt év végi karácsonyi gyermekváros tombolajegyeivel, amint azt Sárkány Hanna szóvivő érdeklődésünkre elmondta, öt-öt szánkót és korcsolyát, színházi belépőt, valamint hóernyőket lehetett nyerni. A most kisorsolt öt korcsolya szerencsés tulajdonosai: Pászka Éva, Bagoly Erzsébet, Papp Gyöngyike, Csavar Mátis Katalin és Bíró Béla (a többi nyeremény már korábban gazdára talált).
A tombolákból befolyt összeget (2523 lejt) a szervezők a Báró Szentkereszty Stephanie Egyesületnek ajánlották fel. Erről Bálint Olga, a civil szervezet elnöke elmondta: úgy gondolták, gondozottjaik számára belépőt vásárolnak egy fürdőkomplexumba, és étterembe is elviszik őket. „Azért döntöttünk így, mivel ezek az embertársaink objektív okok miatt általában el vannak szigetelve a társadalomtól, és az ilyesfajta szórakozási lehetőségek általában elérhetetlenek számukra” – magyarázta.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.