Hirdetés
Hirdetés

Konkrét elképzelés és együttműködés

Konkrét elképzelés és együttműködés Kovászna megye

Folytatja munkáját Váncza Tibor, az RMDSZ Erdővidéki Szervezetének elnöke, aki Bardoc elismert polgármesterét, Balázsi Dénest nevesítette ügyvezető elnöknek. A széki szervezet hétfő este Nagybaconban tartotta tisztújító küldöttgyűlését, amelyen közel százan vettek részt.

Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt 12 évben az RMDSZ Háromszéken rendezett, sőt a politika világában szokatlanul rendezett állapotban volt, ezt igazolják vissza a közvélemény-kutatások is, ismertette Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke. Mint elmondta, az RMDSZ Kovászna megyében a helyi és megyei tanácsok esetében nyolcvan százalékos támogatottságot élvez a lakosság körében, és ez igaz Erdővidékre is. De a gondokat sem rejtette véka alá, ugyanis az erdővidéki települések vezetőiről már nem lehet egyértelműen ezt elmondani.

„Arra kérem önöket, buzdítsák az erdővidéki embereket a szavazásra, hogy vasárnap mutassunk erőt” – fogalmazott Bodor László, az RMDSZ ügyvezető alelnöke az államelnök választásra utalva. Úgy érzi, nagyobbak az elvárások, többet és jobban kell dolgoznia, le kell győzni a visszatartó erőket, hangsúlyozta Váncza Tibor széki elnök, aki ugyanakkor megköszönte az erdővidéki szervezetben dolgozók együttműködését.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. november 6., 7:21
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Talán Erdővidéknek csak a jelenlévő 100 ember véleménye számít.Vagy ők azok akik a mézes bödönhöz közel kerültek.Ha az emberek szavazatára szükség van akkor véleményt is lehetne kérni tőlük, hogy esetleg továbbra is meg vannak elégedve Váncza úrral!!!!!

  • User
   Dátum: 2019. november 9., 17:54
   ÉRTÉKELÉS: -3

   Ez nem egy önkormányzati választás volt, ez egy szervezeten belüli választás volt. Ott nem mindenki szavaz, csak akik delegávalva vannak az erdővidéki települések RMDSZ szervezeteiből. De senki előtt nem csukott a kapu, próbálja ki milyen önkéntesen az RMDSZ-nek segíteni és építeni a szervezetet és Ön is szavazhat. Akkor majd látni fogja, hogy se a helyi RMDSZ elnökség se a Széki nem egy fizetett állás, nem mézes bödön hanem többnyire önkéntes elhivatott munka.