Felhívás!

Kinyithatnak az éttermek belső terei, a mozi és az előadótermek Sepsiszentgyörgyön

Kinyithatnak az éttermek belső terei, a mozi és az előadótermek Sepsiszentgyörgyön Kovászna megye

Figyelembe véve, hogy az ezer főre eső koronavírusos megbetegedések száma 3 alá csökkent Sepsiszentgyörgyön, keddtől hivatalosan is sárga forgatókönyv lép érvénybe a városban.

Ez azt jelenti, hogy kinyithatnak az éttermek belső terei 30 százalékos működési kapacitással, ugyanakkor a Művész Moziba és az előadótermekben is újra fogadhatnak látógatókat szintén csökkentett kapacitással.

Az elmúlt időszakban folyamatosan csökkent a megbetegedések száma Sepsiszentgyörgyön, így hétfőn, május 3-án az ezer főre eső koronavírusos esetek száma 2,36, ez március óta a legalacsonyabb mutató.

Továbbra is fontos betartani a kötelező egészségügyi intézkedéseket, hogy még inkább csökkenjen az esetek száma, így a védőmaszk viselését, a fizikai távolság betartását más személyektől, a kezek folyamatos fertőtlenítését. Ugyanakkor mindazok, akik szeretnék beoltatni magukat, megtehetik a sepsiszentgyörgyi oltóközpontokban, az oltásra az alábbi linken lehet regisztrálni: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/. A három oltóközpontban, ahol Pfizer és Moderna által gyártott vakcinával oltanak, jelenleg több mint 1800 szabad hely van.

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások