Felhívás!

Kimossa a szeméttárolót

Kimossa a szeméttárolót Kovászna megye

Több mint 600 ezer lejbe került az a modern kukásautó, amit a kézdivásárhelyi Gosp-Com Kft. vásárolt. A gépkocsi különlegessége, hogy a kiürített konténereket ki is mossa.

Jelentősen bővíti a gépkocsiparkját a Gosp-Com Kft., amire szükség is van, hiszen a meglévő autók régiek, folyamatos javításuk pedig rengeteg pénzt emészt fel.
A céhes város tanácsának tulajdonát képező hulladékbegyűjtő cég 2018-at a beruházások évének nevezi a jelentős befektetéseknek betudhatóan. Zonda Balázs igazgató érdeklődésünkre elmondta: négy autó beszerzését látták előre, az Iveco típusú a második a sorban. Az új jármű a rajta levő ezer literes víztartály és egy különleges fecskendezőrendszer segítségével a szemétgyűjtő-szigeteknél ki is mossa a kukákat.
A későbbikben egy 3,5 tonnás autó érkezik, ami a szelektív hulladékbegyűjtésnél lesz hasznos, ugyanakkor közbeszerzés alatt áll egy, a mostanihoz hasonló jármű, amin viszont nincs mosófelszerelés.
A cég munkatársai működés közben is bemutatták a járművet, ami több, a munkavédelmet segítő szenzorral is el van látva. A gépkocsivezető kamera és monitor segítségével azt is figyelemmel tudja követni, hogy a mosófelszerelés mennyire hatékony munkát végzett, és így szükség esetén meg tudja ismételni a procedúrát.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.