Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Kicsi falu legszebb udvara

Amint arról már beszámoltunk, a lécfalvi Minta Ifjúsági Szervezet idén nyáron első alkalommal hirdetett udvarszépségversenyt, amelyhez a falubelieken kívül a szomszédos Várhegy lakói is csatlakozhattak. A résztvevőknek semmilyen más dolguk nem volt, mint beküldeni három fényképet a saját házukat körülvevő füves területről.

Hirdetés
Hirdetés

A beérkezett fotókat négytagú szakmai zsűri értékelte. Bartos Róbert, Dálnoki Alpár, Deák Boglárka és Tódor István az első fordulóban előre meghatározott szempontok alapján pontozta az udvarokat. A kreativitásra, gondozottságra és az összhangra egyenként tíz–tíz pontot adhattak, így egy pályázó összesen harminc pontot szerezhetett.

A második a fordulóban, az eredményhirdetés napján a zsűri három tagja személyesen látogatott el az előző forduló eredményei alapján kiválasztott hat legszebb udvarra. Végül megszületett a döntés: 2022-ben Lécfalva legszebb udvarával Szabó Mónika büszkélkedhet, a másodikkal Albu Gizella Várhegyről, a harmadikkal pedig Szabó Jolán szintén Lécfalváról. Az ifjúsági szervezet tagjai által odaítélt közönségdíjat Bács Éva vihette haza. A díjazást követően a résztvevőknek lehetőségük adódott szakemberektől elsajátítani a fametszés minden csínját-bínját, illetve tanácsot kérni a szemet gyönyörködtető udvarok tervezésével és kialakításával kapcsolatosan.

Szabó Bernadett, a Minta helyi szervezetének elnöke köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik beneveztek a versenyre, megtisztelték jelenlétükkel, vagy támogatták az eseményt. Hozzátette: ez volt az egyik legjobban sikerült és legizgalmasabb rendezvényük, melyet a sok pozitív visszajelzésnek köszönhetően jövő nyáron ismét megszerveznek. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük