Felhívás!

Ki fog többet, nagyobbat?

Ki fog többet, nagyobbat? Kovászna megye

Az Életmentő kupakok Egyesület idén harmadszor rendezi meg jótékonysági horgászversenyét, amelyen úgy jár jól az ügyes halász, hogy közben segít egy beteg gyermeken. A verseny május 19-én Sepsiszentgyörgyön, a Petrom benzinkút mögötti tónál zajlik.

Az érdeklődők a Lamacarp horgászüzletben nevezhetnek be (Gr. Bălan sugárút), a felnőttek 60 lej, a gyerekek 25 lej ellenében. A begyűlt összeget idén az egyesület a neuroblasztómával diagnosztizált Bende Dorottya kezelésére utalja át a családnak, korábban egy szívbeteg kisfiú külföldi műtétjéhez, illetve egy szarkómás fiatalember németországi kezeléséhez járult hozzá.

A horgászverseny előző kiadásai gyönyörű napos időben zajlottak, a résztvevők az előírások szerinti úszós módszerrel pontyot, sügért, vörös szárnyú keszeget fogtak a kétszer háromórás versenyidőben, tavaly a legnagyobb hal 5,5 kilós volt.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is díjazzák a legnagyobb mennyiségű fogást produkáló halászokat, illetve a legnagyobb halat partra segítőt, az illetők horgászkellékeket, horgász napijegyet nyerhetnek, a gyermekeknek még édességcsomag, játszóházi belépő is jár. A tervek szerint közös bográcsozás is lesz.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.