Felhívás!

Kevés gazda jelent meg

Kevés gazda jelent meg Kovászna megye

Jól sikerült falunapokat tudhatnak maguk mögött Bardoc lakói: bár nagyon meleg volt, azt mondhatni, az időjárás velük tartott, a szombatra és vasárnapra tervezett programokat sikerült mind megtartani.

Kolumbán Sándortól, Bardoc község alpolgármesterétől megtudtuk, idén sem hiányzott a falunapok programjából az állatkiállítás, ám a Cserey-kertben megtartott szemlére meglehetősen kevés gazda vitte el jószágát. Aki ott volt állatával, az viszont oklevéllel térhetett haza.

A bardociak ezúttal is megemlékeztek Lőrincz Zsigmondról, a helyi focicsapat egykori önzetlen támogatójáról, nemcsak koszorúkat helyeztek el a focipálya melletti emléktáblájánál, de labdarúgótornával is tisztelegtek emléke előtt. A tornán négy csapat vett részt, a bardoci felnőttcsapat győzött. A labdarúgásnak nagy népszerűsége van a helyiek körében: ezt bizonyítja, hogy a falunapokon öregfiú mérkőzést is szerveztek a bardociak és az egykoron Bardocon futballozó, más településről származók között.

A rendezvényen fellépők közül ezúttal is hangsúlyosabb szerepet kaptak a helyi néptáncosok, de a mulatós, a fúvós, vagy a könnyűzene kedvelői is kikapcsolódhattak, feltöltődhettek a két nap alatt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.