Felhívás!

Kész a Kós Károly utca

Kész a Kós Károly utca Kovászna megye

A nagy útjavítási munkálatoknak a vége fele járnak, tehát november során befejezik mindazt, amit az idén kezdtek el, vagy már folyamatban voltak, mondta el Antal Árpád. Sepsiszentgyörgy polgármestere tegnapi sajtótájékoztatóján számolt be a városban zajló beruházásokról.

A városvezető megjegyezte, elkészült a Kós Károly utca Kriza János és Gyár utca közötti szakasza, és következik az úttest kifestése (a Gyár utca utáni szakasz felújítását jövő tavasszal kezdik el – szerk.). Az 1918. december 1. sugárút hídtól a villanyrendőrig terjedő részének felújítása is az utolsó száz méteren van, a Testvériség sétányon zajlik a járdák aszfaltozása, és ha az idő engedi, akkor a következő napokban az úttestre is aszfaltszőnyeg kerül.

Ezzel gyakorlatilag a fontos útvonalak a városban járhatóak lesznek, hangsúlyozta Antal Árpád, ám különböző helyszíneken még folynak kisebb korszerűsítési munkák. „Azt, amit terveztünk – hogy úgy menjünk bele a télbe, ne legyenek fontos utak lezárva –, úgy érzem, sikerült teljesíteni, és remélhetőleg a forgalom is jobban fog működni azáltal, hogy ezek az utcák elkészülnek”, nyomatékosította a polgármester. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.