Felhívás!

Kamatokat töröltek

Kamatokat töröltek Kovászna megye

Múlt csütörtökön ismét online, a kézdivásárhelyi tanács WhatsApp csoportjában tartották a testület virtuális megbeszélését. Azért tértek vissza ehhez a tanácsülési formához, mert pár nappal korábban a kertészet pár munkatársánál kimutatták a koronavírust.

A testület négy napirendi pontról döntött, különfélék nem szerepeltek terítéken. Elsőként a város helyi költségvetésének módosítását hagyták jóvá, a büdzsé a kiküldött anyag szerint a működési költségeknél 112.650 lejjel, míg a fejlesztési tételeknél 1150 lejjel változott. A Kézdivásárhely erdejéből származó faanyag eladásának, valamint értékesítési árainak jóváhagyása is megkapta a testület beleegyezését, így a Szalánc és a Dónáth erdőterületekből származó fa kikiáltási ára 50 és 100 lej között váltakozik köbméterenként, fajta és minőség szerint.

A tanácsosok az adóbefizetési kamatok eltörlésére vonatkozó tanácshatározatot is elfogadták, az országos fiskális enyhítés részeként az adósok esetében eltörlik a büntetőkamatokat. A kormány így próbál segíteni a nehezebb helyzetben levő lakosságnak.

A virtuális megbeszélés legvégén egy formális határozat született, a 2009/162-es számú, a Gosp Com Rt. megbízási szerződésére vonatkozó tanácshatározat módosítása érdekében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. augusztus 11., 15:52
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Aki rendesen fizet nem kap semmit aki évekig nem fizet eltörlik a büntetökamatott.
  ( valamivel örökké megmagyarázák)
  NEM SZABAD RENDES ÁLLAMPOLGÁRNAK LENNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN.