Hirdetés
Hirdetés

Az alapokhoz kellett 4 év

Az alapokhoz kellett 4 év Kovászna megye

Szotyori Angéla málnási polgármesterasszony, az egyetlen településvezető hölgy a megyében, ismét megpályázza a polgármesteri tisztséget, bár előző mandátumával, saját bevallása szerint, nagyon nehéz éveket, rengeteg munkát hagy maga mögött.

Bár korábban a Magyar Polgári Párt színeiben nyert tisztséget (de RMDSZ-támogatottsággal), az elöljáró ősszel az RMDSZ-t erősíti, mert szeretné tanácsosi csapatát megőrizve folytatni a munkát.

Hirdetés
Hirdetés

– Nagyon sokat küszködtünk pénzügyi gondokkal főleg a mandátum első két évében – számolt be lapunknak Szotyori Angéla –, de eddig már a munka eredményei is megmutatkoznak. Azt hiszem, csapatként joggal lehetünk büszkék az eredményekre, mert ebben része van a munkatársaimnak, a képviselőknek, a megye vezetőinek, intézményvezetőknek és a helyi közösségnek is.

Köztük az elöljáró a telekkönyvi viszonyok tisztázását említi. Csak így lehetett megvalósítani néhány középület felújítását (málnásfürdői óvoda, iskola, ifjúsági terem). Községi és mezei utakat, utcákat tettek rendbe. Vannak már pozitívan elbírált pályázatok, amelyek uniós pénzekből segítik a községet traktort, pótkocsit, sánckaszát birtokolni, és már újabbak is elő vannak készítve, ezek sportpálya létesítését, turisztikai fejlesztéseket, további utcák leaszfaltozását célozzák.
Jelen pillanatban is munkálatok folynak a községben: a málnási kultúrotthon tetőszerkezetének teljes felújítása, Málnáson és Málnásfürdőn a tönkrement víztartályok kicserélése.
– A kampány Málnáson arról fog szólni – állítja határozottan a polgármesterasszony –, amit mi elértünk és tervezünk. Mi is tudjuk, hogy még sok a tennivaló, de erre egy mandátum nem elég, ezért számítok a helyi lakosok szavazatára ősszel is. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük