Felhívás!

Június 15-től a megyei kórház összes járóbeteg rendelője fogadja a pácienseket

Június 15-től a megyei kórház összes járóbeteg rendelője fogadja a pácienseket Kovászna megye

A Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház összes, járvány miatt bezárt járóbeteg rendelője megkezdi a tevékenységét június 15-től – nyilatkozta kedden az intézmény igazgatója, András-Nagy Róbert. Emlékeztetett, hogy a legtöbb kabinet már másodikától megkezdte a munkát.

„A többi járóbeteg-rendelő június 15-én kezdi meg tevékenységét” – mondta András-Nagy Róbert az Agerpres-nek.

Kiemelte, továbbra is online, az intézmény honlapján lehet időpontot foglalni, és a konzultációra érkező betegek előzetesen járványügyi vizsgálaton esnek át.

„Előzetes szűrésen mennek keresztül a lehetséges koronavírus-fertőzés azonosítás céljából. Kérjük a pácienseket, hogy tartsák be a foglalt időpontot, a rokonok csak indokolt esetben kísérjék el a beteget, és legfeljebb egy személy. Ebben az esetben a betegeknek, illetve az őt kísérő rokonnak is maszkot kell viselnie. Ismétlem, tartsák tiszteletben a foglalt időpontokat, ne érkezzenek egy, vagy fél órával azelőtt” – mondta a kórház vezetője.

András-Nagy Róbert hozzátette, hogy amíg a COVID miatt zárva voltak a járóbeteg-rendelők, az orvosok továbbra is folytattak konzultációkat, elsősorban távorvoslással, telefonon vagy interneten keresztül. A kórház továbbra is megtartja ezt a konzultációs rendszert olyan esetekben, amikor nem fontos a beteg fizikai jelenléte a rendelőben.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.