Felhívás!

Jótékonykodó megmentők

Jótékonykodó megmentők Kovászna megye

Kézdivásárhelyen, Torján, Gelencén és Kézdiszentléleken is megfordulta a Salvatore Egyesület „angyala”: a civil szervezet tagjai rászoruló családok életébe csempésztek némi örömöt.

Ismerőseim sokszor panaszkodnak, mennyire nehéz az élet, milyen nehéz körülmények között élnek. Valószínű, hogy a tegnap meglátogatott nyomortanyák után változna a véleményük, ugyanis a szomszédságunkban, a világtól nem is annyira elrejtve egész családok élnek elképesztő körülmények közepette.

Megrázó volt tegnap Gelencén elkísérni Ilyés Botond alpolgármestert és a civil szervezet tagjait, akik alapélelmiszert és édességeket vittek fiatal, többgyerekes családokhoz és idősekhez. Betegség miatt vagy épp családi gondok okán a társadalom perifériájára szorult emberekről van szó, akik örömmel fogadták a mondhatni jelképes adományt. A Salvatore a Vásárolj eggyel többet, a Merkúr áruházlánc közreműködése révén lezajlott akciónak köszönhetően tudta megvalósítani akcióját. Gelence mellett Kézdiszentléleken, Torján és Kézdivásárhelyen is felkerestek rászorulókat egy-egy zacskónyi örömet ajándékozva. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. december 20., 11:37
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Csak adogassak az ajandekot es az ember amikor hivja 80 lejes napszamra akkor eggyik se akar dolgozni, sajnos vannak kivetelek is akik peldaul betegseg miatt nem tudnak munkat vallalni vagy gyerekek- okot igazan sajnalom- de legtobjuk dog dolgozni ez az igazsag