Felhívás!

Jótékonykodj két keréken!

Jótékonykodj két keréken! Kovászna megye

Május 27-én, szombaton a Háromszéki Közösségért Alapítvány (HKA) és a Zöld Nap Egyesület harmadszor rendezi meg Kézdivásárhelyen a Tekerj egy jó célért! adománygyűjtő akciót.

2014-ben a Molnár Józsiás parkban létesített mozgásparkért több mint százan, míg 2015-ben mintegy hétszázan pattantak biciklire a sportcsarnok melletti téren létrehozott fa játszótér megépítéséért. Ezúttal két célért lehet majd tekerni Kézdivásárhelyen: legalább öt kerékpártartót szerelnénk fel a városban, emellett a Turóczi Mózes-iskola udvarán fogyatékkal élő gyerekek számára is biztonságos játszóteret létesítenénk.

Iratkozni május 19-ig lehet a tekerj.hka.ro honlapon, a benevezési díj felnőttek számára 15, gyerekeknek 10 lej. Emellett minden letekert, egyenként négy kilométer hosszú kör 5 lejt kóstál. „27-én 9 órakor gyülekezünk a sportcsarnoknál, majd 10 és 13 óra között lehet tekerni”, osztotta meg lapunkkal Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke. A legkevesebb négy fizetett kör megtevői között egy-egy gyerek-, női-, illetve férfibiciklit sorsolnak ki, a legtöbb kört megtevő bringázó különdíjban részesül. Az akció kiemelt támogatói a Zarah Moden Kft., a New Fashion Rt. és a helyi önkormányzat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.