Felhívás!

Húsvéti adományozás

Húsvéti adományozás Kovászna megye

Húsvét szellemében, a sepsiszentgyörgyi Salvatore Egyesület összesen kétszáz – alapélelmiszereket tartalmazó – csomagot osztott háromszéki, nehéz anyagi körülmények között élő személyeknek, családoknak, továbbá a márkosi kolostor árváit is támogatták.

Buna Hunor, az egyesület elnöke elmondta, áprilisban lesz hatéves az egyesület, és az évek során különféle tevékenységeik mellett igyekeztek segíteni a nehéz anyagi körülmények között élőkön is, ezt továbbra is feladatuknak tekintik.

– Idén, a járványügyi helyzetre való tekintettel, tombolát árusítottunk, a befolyt összegből pedig tartós alapélelmiszereket (lisztet, cukrot, olajat, tésztaféléket, konzerveket) tartalmazó csomagokat állítottunk össze, ezeket juttattuk el a nehéz anyagi körülmények között élőkhöz. Összesen 518 tombolajegy kelt el, és 67 díjat sorsoltunk ki március 31-én, a tombolák összegéből pedig 200 csomagot készíthettünk. Ezeket számos háromszéki településre vittük el a múlt héten. Ebben a programban a Salvatore Egyesület 85 önkéntese közül ezúttal húszan vettek részt, illetve külön köszönettel tartozunk a családok kiválasztásában segítő önkormányzatoknak, a kisorsolt díjakat biztosító támogatóinknak – részletezte Buna, hangsúlyozva, hogy az említett akció során a márkosi kolostorban gondozott árva gyerekeknek is jutott csomag. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.