Felhívás!

Hozd ki magadból!

Hozd ki magadból! Kovászna megye

Idén is tető alá hozza gazdasági műhelymunka-táborát a Junior Business Club Egyesület. A szervezők az élmények és az ismerkedés mellett ezúttal is a szakmaiságra, valamint a tapasztalatcserére helyezik a hangsúlyt.

Hozd ki magadból! – ezzel a jelmondattal indítja 12. műhelytáborát a Junior Business Club Egyesület, amelyre október 8–10. között kerül sor – tájékoztatott Székely Kincső elnökségi tag. Mint mondta, az előző évekhez képest, idén új helyre várják az érdeklődőket. A háromnapos tábor helyszínéül egy modern turisztikai központot választottak, ahol kellemes, a várostól elszigetelt környezet várja a résztvevőket. Az előadások, a műhelymunkák és a szabadidős tevékenységek a Kommandó Campben zajlanak.

A tábor lehetőséget ad a szakmai fejlődésre, támogatja a vállalkozó szellemű fiatalok útját, és esélyt, valamint hasznos tanácsokat kínál a fiatal vállalkozóknak. A táborban az interaktív előadások és programok mellett dézsa és szauna is várja a résztvevőket. Ezenkívül extrémsport-délutánok és társasjáték-estek is lesznek.

Szeptember 6-ig van lehetőség kedvezményes jegyeket vásárolni a szervezet honlapján elérhető jelentkezési hivatkozáson. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások