Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Holttest a szívkórház melléképületében

Holttest a szívkórház melléképületében Kovászna megye

Mint arról már beszámoltunk, vasárnap reggel a kovásznai szívkórház melléképülete kigyulladt. Sajnos, utólag egy holttestre bukkantak az épületben.

A lángok eloltása után Tolvaj Marius, a megyei tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a lángokat valószínűleg egy őrizetlenül hagyott elektromos fűtőtest okozta, illetve a lánglovagok munkáját nehezítette, hogy az épületben jelentős mennyiségű gyúlékony anyagot tároltak, illetve a manzárd is beomlott.

Egy olvasónk jelzésének köszönhetően, tegnapi faggatózásunkra az is kiderült végül, hogy egy holttestre is bukkantak a romok alatt.

– A kórház alkalmazottjai korábban is jelezték, hogy egy hajléktalan meg-meghúzta az épületben magát, de nem lehetett tudni konkrétan, hogy a tűzvésznél benn volt-e a személy (már rég nem látták arrafele). Rögtön a tűz eloltása után a kriminalisztika szakemberei kutattak sikertelenül a holttest után. Utólag, hétfő reggel újrakezdték a kutatásokat, a méretes romok eltakarításakor találtak „nyomokat” a kórház alkalmazottjai, akik rögtön értesítették a kriminalisztikai szakembereket, így akadtak a holttestre” – részletezte Tolvaj.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük